Ny rektor på Nordic International School Norrköping

pressrelease

2020-06-23, 08:00

Mattias Liedholm tillträdde den 15 juni som ny rektor vid Nordic International School Norrköping. Liedholm har arbetat som rektor i större delen av sitt yrkesliv men även som konsult inom organisationsutveckling och ledarskap.

– Vi är mycket glada över att presentera Mattias Liedholm som ny rektor på skolan. Nordic International School har som mål att bli Norrköpings bästa grundskola och med Mattias i spetsen kommer vi fortsätta den resan framåt, säger Katharina Sjögren-Edström, VD.

Nordic International Schools senaste betygssiffror visar att skolan placerar sig bland topp-3 av alla Norrköpings grundskolor, sett till betygsresultaten. Intresset för skolan har sedan starten 2014 ökat för varje år och med fulla klasser till hösten samt dryga 1500 i kö till kommande år, expanderas just nu lokalerna med ett helt nytt skolbibliotek på över 100 kvm samt nya salar för bland annat musik och slöjd. Även skolans allmänna utrymmen växer med fler varierade studiemiljöer för eleverna.

– Nordic International School är en skola med stora ambitioner. Jag ser fram emot att med mina erfarenheter inom organisationsutveckling, och medarbetarnas starka kompetens, fortsätta arbetet med att höja betygsresultaten ytterligare och stärka kvaliteten på den utbildning som skolan bedriver under ett koncept som fokuserar på kunskapsutveckling, ordning och reda samt evidensbaserade metoder, säger Mattias Liedholm.